Vestavěné skříně

Červen 8th, 2009

Vestavěné skříně jako designový prvek

Výrobci vestavěných skříní ve většině případů využívají kvalitní materiály a nabízí velké množství povrchových úprav. Od skleněných výplní po různé druhy dřeva. Mezi nejoblíbenější patří skleněné a zrcadlové výplně. Barvu výplně lze vybrat ze široké palety barev a různých průhledností. Mezi výhody vestavěných skříní se skleněnou výplní patří stabilita barev, odstíny které nemění svoji barvu, jednoduše omyvatelný a udržovatelný povrch odolný vůči poškrábání.

Výplně vestavěných skříní

Jak bylo uvedeno, oblíbenou výplní vestavěných skříní jsou různě upravená skla či zrcadla. Skla se vyrábí v bezpečnostních verzí. To znamená, že se na zadní stranu skla nanese speciální fólie. Ty chrání sklo nejen před poškrábáním ale v případě rozbití skla zabraňují zranění osob. Mezi nejznámější skleněné výplně vestavěných skříní patří sklo saténové povrchové úpravy Matelac a plavené sklo Lacobel s neprůsvitným vzhledem a lakovaným povrchem.
Zajímá vás cenová relace vestavěných skříní na míru? Není významně vyšší než solitérové skříně dostupné v obchodech. Cena vestavěných skříní na míru začíná zhruba na dvaceti tisících a šplhá až po sto tisíc za kompaktní vestavěnou skříňovou šatnu s řadou doplňků.

Máte zájem o kvalitní vestavěné skříně? Zkuste si je sami navrhnout a následně objednat na webu www.komandor.cz